Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική κάρτα/ Χρεωστική κάρτα/ Prepaid κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είτε με πιστωτική κάρτα είτε με χρεωστική. Δεκτές γίνονται οι κάρτες (κάρτες που γίνονται δεκτές). Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης, καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Εάν η συναλλαγή σας εγκριθεί από την Τράπεζα X (τράπεζα που θα γίνει σύνδεση), τότε αρχίζει η διαδικασία για την προετοιμασία παράδοσης και αποστολής των προϊόντων.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε επιπλέον τη δυνατότητα να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Όνομα Δικαιούχου
ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ BIC IBAN
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ETHNGRAA GR0901103970000039700834706

Προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία, παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε μας μέσω email στο info@lelaflowers.gr επιχείρησης, το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής. Σημειώστε επίσης, το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας που σας έχει σταλεί με email. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής και παράδοσης των προϊόντων.

Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, κατά την παράδοση στο χώρο σας, πληρώνοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και ισχύει για ποσά έως (50) € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Επιβαρύνεστε επιπλέον με το ποσό των (2.00)€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), το οποίο αντιστοιχεί στα έξοδα αντικαταβολής.

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα. Για τις απομακρυσμένες περιοχές το κόστος αντικαταβολής παραμένει το ίδιο, η παράδοση όμως γίνεται σε επιπλέον 2-3 εργάσιμες ημέρες. Η αντικαταβολή ισχύει για δέματα που δεν ξεπερνούν τα 10 κιλά. Δεν ισχύει για βαριά και ογκώδη δέματα.

Πληρωμή με Paypal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της συγκεκριμένης υπηρεσίας.