Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με Courier

Δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 70€. Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι 6€ και διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος. Το κόστος αποστολής φαίνεται στο Ταμείο πριν πατήσετε «Αποστολή Παραγγελίας».

Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά μέχρι τις (16.00μμ) επεξεργάζονται την ίδια ημέρα. Στην περίπτωση που η παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις (16.00μμ), τότε λαμβάνεται ως παραγγελία της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Οι παραγγελίες της Παρασκευής μετά τις (16.00μμ), Σαββάτου και Κυριακής λαμβάνονται ως παραγγελία το πρωί της Δευτέρας.

Τα προϊόντα παραλαμβάνονται σε τόσες εργάσιμες ανάλογα με την ένδειξη διαθεσιμότητας που αναγράφεται σε κάθε προϊόν του e-shop μας. Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδοθούν το συντομότερο δυνατόν στις εταιρείες courier από τα κεντρικά μας.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε από την Ελένη Πετρωτού ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας. Σε επόμενο e-mail αναγράφεται ο αριθμός φορτωτικής (voucher) με τον οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας.

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 5€ προς όλη την Ελλάδα.

*Σημείωση: Τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 70€ δεν ισχύουν για τα ογκώδη ή και μεγάλου βάρους προϊόντα, όπως παραδείγματα αντικειμένων μεγάλου βάρους κ.λ.π. Σε αυτή την περίπτωση, η αποστολή γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας, καθώς και με άλλο τρόπο μεταφοράς(αν επιθυμέιτε).

**Σημείωση: Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση σας όπως και την ασφαλέστερη αποστολή, η Ελένη Πετρωτού διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, χωρίς προειδοποίηση, τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

Παραλαβή από το Κατάστημα

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στην Πόλη Καταστήματος (εφόσον σας εξυπηρετεί). Έπειτα, θα λάβετε ενημερωτικό e-mail ή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Βρισκόμαστε στην οδό Αλ. Παναγούλη 73, 41222Τ.Κ. στην Λάρισα . Τα ωράρια λειτουργίας μας είναι:

Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκευή: 09:00- 14:00 & 17:00- 21:00

Τρίτη- Πέμπτη- Σάββατο: 09:00- 14:00

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα παραπάνω, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2410237377.